fuktigt i luften o krullig i håret

...fattar inte att alla som har RAAAAAAAAKT hår som jag känner, vill ha krullirullirulligt hår??? Själv vaknade jag upp i morse kraftigt försenad med röd näsa (då jag sov med fönstret öppet) bettskenan hängande i mungipan och helt naturligt krulligt hår... Det blir så när man tar ett varmt bad och lägger sig med vått hår...Detta är anledningen till att plattången uppfanns!!!

Det jävligaste är att ibland hinner man inte blöta ner håret när man tar sin "vaknauppförihelvetemorgondusch" och den jävligaste situationen av de alla är när man heller inte hinner platta det krulliga håret!!! :( vad göra jo, i med ett hårspänne o ut i fukten utomhus o gör saken EVEN WORSE!!!! Jag ser ut som en blandning av ett gutefår och clownen manne på syratripp....

Men men finns det några problem som inte en BIB fixar?? hihihiihi  ( ett skämt om nån från soc läser ;) )

Hur som helst ha en bra kväll idag blir det ingen fin bild på mig dom e slut :) ska leta... eller ta nya pöss! i morrn ska jag kanske lämna lite mode och sminktips :)

Skäm bort mig nån...bara lite?? :)



Idag känner jag mig pirrig i kroppen, har äntligen dragit iväg ett brev som jag skulle skickat ända sen 2006 men inte gjort!
Nu kommer det ta hus i helvete det lovar jag så alla ni där ute nu e det snart skottpengar på mig!!! ( he he fast det har det ju varit förut med o jag har klarat mig hihihhihihihi )

Det bästa vore nog om jag klädde på mig en älgkostym och drog till skogs ett par år, garanterat skulle det bli lugnare för mig därute med ett par dussin jakthundar o skjutgalna jägare efter mig :)  men, d e ju så att ibland måste man stå upp för sig själv och ge igen lite ;)



Känner att jag skulle behöva bli lite ompysslad faktiskt idag... vet inte om jag berättat tidigare att jag är och har varit ensamståenda mamma i 13 år nu och det är helt fantastiskt att vara mamma till en sån underbar kille som min son! Han är så sjukt go och mysig på alla sätt och vis men ibland skulle det vara najs att själv bli lite ompysslad.... hmmmm... Komma hem och maten står på bordet, disken e fixad samt tvätten tvättad och inlagd i skåpen! Vilken dröm!!

Detta mina kära vänner är en lyx som inte jag upplevt. Det kan jag sakna ibland... Men :) för det mesta är det sköööönt att vara ensamstående :) ingen lat karl som ligger och tittar på sport, dricker öl, väntar på att maten skall bli klar samt rapar o släpper ut andra otrevligheter i luften jag skall andas.

En annan sak som är bra med att inte ha en man är att då vet man att oljan inte är kollad på si o så länge, soporna springer inte ut till soptunnan själv och avloppet blir tvättat och tömt endast när jag själv fixar det - därmed slipper jag gå runt och vara förbannad på att det inte blir gjort :) smart va! ;) ( jag e int bitter! )

Ja vad hade jag egentligen tänkt skriva om idag... ehhhhh.... ja ja det försvann men jag kommer säkert på det någon gång :)
 
Javisst ja, jag har betalat räkningarna idag! :) ja e sååååå bra så nu e det en hel månad kvar till nästa gång jag behöver göra det åååhh va skönt :)

Nu e jag tvungen att dra vidare så jag avslutar med en,  hihihiii fin bild på MIG kanske? :)


en liten lista över saker som e skiit just nu....

hmmm... ibland känns det som om jag levt ett tidigare liv som mrs HITLER eller nån annan sån dära supernajs snubbe....


Bilen
- saknar vinterdäck
- fläkt trasig
- bör servas
- baklyse sprucket

Hemmet
- stökigt
- all mat slut
- ligger ett gigantiskt älghorn (som ska upp på väggen men jag har ingen slagborr)mitt på vardagsrumsgolvet jag har nästan spetsat mig själv i vin rus ett par ggr redan...
- tvätten.... har legat i tvättstugan i ca 2 veckor nu....hmmmmm...

Räkningar
- inte betalda än.... ( och när dom blir det så blir det på kredit! :) )

Mitt ex
- är dum i hela huvudet!
- hade minst 3 brudar till samtidigt som mig! Tjooohooooo!
- är skyldig mig massa pengar

Well well ja sammanfattningsvis så går det nu mot ljusare tider, kan inte bli värre än så här som det varit de senaste veckorna! :) Tjo det hurrar vi fööör! HIPP HIPP!!! 

Detta blev ju en positiv bloggvända men va faan man kan ju inte vara glad jämt eller? Hmmm... så vida man inte använder silvertejp och drar upp mungiporna bakom nacken, det vore ju förövrigt ganska bra då man samtidigt skulle kunna passa på att fixa till dubbelhakan litegrann... bara en tanke...

Nej nu ska jag iväg på ett kundbesök på ett restylanhak här i stan :) kanske man kan deala till sig lite pluutmun :)

avslutar med en som vanligt fin bild på mig...


RSS 2.0