god morgon god morgon! :D

så här runt 22 på kvällen så bestämmer sig mina hjärnceller för att nu ska vi vakna! Va i he..ete e det frågan om? Har varit i dvala i stort sett hela dagen, kämpat mig igenom några kundbesök och rasade ihop på dörrmattan när jag kom hem. Och nu, när jag vill vara trött o sova näääääääääääääääääääääääääääääääääää!!!!! Nu vaknar vi och går runt o tittar på vad som skulle behöva göras i lägenheten...
Har inte riktigt bestämt mig om jag skall börja med skorna som ligger i en hög på köksgolvet, kläderna som ligger i trappen fint draperade ner över alla trappsteg, gardinen som katten fluff bitit tag i från fönstret på nedervåningen och släpat upp för alla trappsteg, ( den ser nästan ut som en megalång röd lax som hoppar upp för forsen av kläder, ganska vackert .. :P )eller ska jag ta de 5 hjälmarna som ligger nedanför spisen o plocka undan dom.... Å andra sidan så skulle nog min hall dofta bättre om jag tog en promenad ut med soporna först! JAG HATAR ATT GÅ UT MED JÄVLA SOPOR! ( tolka det hur ni vill!!)

hmmmm... äh va fan jag äter lite Ben&Jerrys istället och planerar vad jag ska ha på mig nu i helgen när jag skall återvända till brottsplatsen :D SALA STATT here we come! Sist jag övernattade där va när jag va 17 och vi inte kom in på hoteller på examen för det va ju 18 års gräns o vi va ju småbaaaaaarn lixom enligt alla 18 åringar... hmmm skitpissed blev jag och ringde o bokade rum tillsammans med några vänner och hehehe in spatserade vi runt kl 21 till de som gick årets över oss stora förbannelse moahahahaha dom gjorde ALLT för att vakterna skulle kasta ut oss oss småglin. Det gick inte serru serru "vi bor på hotellet!" hehhee 4 skitstöddiga småglin, undrar om jag hade min tandställning i då hhahahahaa skitsnygga va vi tyckte vi i alla fall ( o så e det fortfarande ;) ) ( om det e någon som funderar på att gnälla över min stavning av ordet PRISIS så håll käften! Stava det själv då om det e så jävla lätt! :D )

nää nu kom sonen o störde mig han bygger en såndärajulnejlikamandarin. ( nu e det jul igen )

herå! få ja rå snälla :)

snart ett år sen....

sen jag skrev nått här.... och hur i hela friden ska jag kunna berätta allt som hänt sen dess????  Kan ju börja med att jag håller på att möblera om igen, för 897e ggn i denna lägenhet :D tror att jag innerst inne inbillar mig att om jag möblerar om möblerna i mitt hus så kanske vissa grejjer i hjärnan med blir flyttade till rätt ställe! Today aj äm havving anådder shitty day jippieeeeee fucking fabulous att leva o andas just nu :D pengarna och friarna flödar!! Som jag sa på apoteket när jag skulle försöka hämta ut min astma medicin nyss men valde lyckopiller istället då jag inte hade råd med bägge, -"tar dom här så hinner ja kanske bli lycklig innan jag dör i i ett astma anfall!" Tanten på apoteket hade i alla fall humor ;)
mmmm sjuk har jag mest varit, lunginflammation, öroninflammation, ögoninflammation och magsjuka i´ve had it all!
Satans skit vilket piss humör ja e på :D bra dag att börja blogga hehehehe
Jag har varit skitförbannad i ca 2 veckor nu på idiotiska karljävlar som addar mig på fejjan o sen hör av sig när dom sitter me gamnacke, smstumme o e dyngiga på kvällstid, va fan hände med den vanliga hederliga dejten????? Telefonsamtalet "ska vi gå på bio eller ut o käka?" de senaste sk "MÄNNEN" jag träffat på har skickat en sisådär 800 sms om dagen va fan! Tycker det e kärringaktigt o sitta o smsa som nån jävla fjant va fan ta upp mobilen o RING!!! :S behöver jag tillägga att dessa personer inte hör till mina vänner längre... f u c k them lixom!
ja men annars e det ganska bra me mig moahahahahahaa :)
Jag har en katt nu :D min lilla tissetissefågel som e så töööt o tröstar sin mamma när hon e arg o lessen :D idag blir det en bild på oss!
chau!

RSS 2.0