Städning e kul....

Har kommit på att om man som jag inte e speciellt road av att dammsuga så är det jävligt bra att köpa sig en riktigt tjock o långhårig rya!
Jag tror att det tog mig ca 40 minuter att dammsuga den jäveln och det var inte små grejjer den hade slukat! Va lite rädd ett tag att den skulle krypa iväg under behandlingen med mig uppepå...

Varför är det så att sonen inte har förmågan att plocka upp grejjer han "tappar" på mattan så som halva bananer skedar läsk korkar och gud vet vad!!! Har funderat över lite konstiga ljud här hemma på nätterna och nu vet jag vad dom beror på! Det är ju naturligtvis min nya rya matta som ligger uppe och rapar nöjt efter kvällens påfyllning av gottigottgott!

DAAAAAAARN BAAAAARN!!!!

Har nu funderingar på att städa nedervåningen....där finns även sonens rum..... på ett sätt kan det ju vara bra då jag faktiskt inte är bra från min lunginflammation riktigt än och jag antar att det finns minst ett par olika sorters penicillinodlingar där nere.

Har även i mitt sovrum en stor jävla spindel som legat och äcklat sig ett bra tag nu...nu ger jag upp hoppet om att jag kommer träffa nån ståtlig man som glider in på sin ståtliga..ehhh....cykel och tar mig med storm och slänger ut spindeln så fort så jag inte hinner blinka. Och förresten nu e det ju snart vinter o då klarar jag mig själv, småviltet som brukar vara nere i källaren försvinner då, dvs sniglar, spindlar och en och annan vilsen peruan...

ja ja nu återgår jag till städning, rapporterar om det händer nått!

Men först en fin bild på mig.


tom i hela huvet vore nått!

...blir så jävla trött på att det ska vara så satans svårt att glömma vissa saker!!!! Fan man kämpar dagligen med att försöka att INTE glömma grejjer, fan glömde ju till och med att hämta min son på dagis en gång!! Jag körde till dagis, stannade bilen ringde min syster som skulle passa sonen. (medan jag sände mitt och mickes radioprogram ) Jag talar om för syrran att jag nu e framme i Västerås och står utanför dagis - kan du komma ner och möta Albin ( sonen ) då jag är där om ca 3 min.
Lägger på luren och startar bilen - kommer fram och ska släppa av sonen hos syster yster som står och väntar men...ehhh... glömde att hämta mitt barn :) Barra å vända o köra tillbaka...

Hur många gånger glömmer jag inte mobiltelefonen hemma på morgonen, att ladda den satans lilla manicken under natten eller att kolla på det enda programmet jag följer - robinson som nu går på torsdagar ( hur fan tänkte dom då??)

Jag glömmer ju för satan allt hela tiden!! Fick en gång höra att det e bara tur att mina bröst sitter fast annars skulle jag troligen glömt dom på ica maxi eller nått.

Nu känner jag VERKLIGEN för att totalt blåsa ur skallen på vissa minnen men funkar det då?? NOPE! Varför är det så otroligt omöjligt att förtränga saker man inte vill minnas?? Kanske skulle testa en lobotomering....

ja ja hur som helst denna helg lider mot sitt slut och har varit helt sjuk! Jag är så glad för mina helt sinnessjuka vänner som håller mitt humör uppe! Vad gjorde jag utan er??

Sov så gott allahoppa och vila ut för att vara redo för morgondagens händelser, undrar vem som kommer blåsa mig i morrn :) hahaha d e bara att hoppas på att det e nått litet typ som i fredags när jag unnade mig EN JÄVLA ÖL!!! Köpte EN ENDA öl på ica och såg så fram emot att kyla den o sedan dricka den, men vad händer? - jo NATURLIGTVIS så är ölburkshelvetet inte med i kassen hem....

god natt igen och jag lämnar er med en fin bild på mig.

OLOF

Tjena :)

Gästbloggare: APOR

Hello :D deetta är en gästbloggare biatch ÖL :P

/Albin

I dag e det fredag :)

Shit denna vecka har gått fort, varit händelserik på många sätt :)

Hittade nyss ett jättelångt grått hårstrå - no wonder säger jag bara! Ett under att man inte vaknat upp en morgon och sett ut som Krösa maja!



Tur att det finns klädnypor, silvertejp, smink och karlar med taskig syn! Pust!

Ja va gör man nu då, sitter och planerar hur roligt jag ska ha på AW idag me min nyaste bästiss och alla mina pengar som jag har...typ...not! Måste snabbt som fan komma på ett sätt att tjäna ap mycke pengar....skulle vilja dra till bolaget och köpa mig en kartong tre apor - gillar det vinet ( det var dagens vintips! ) fan mycket snack om apor nu... Apor gillar ju bananer - bananer kan man ju använda till mycket - bland annat så har jag hört att om man vill ha skinande o rena skor så kan man putsa dojjorna med banan skalet, det låter ju miljövänligt! Så om jag köper ett par kilo bananer och drar ner på stan o putsar dojjor så borde jag ju tjäna ihop ett par spänn!!!! Shit va smart ja är!

Well... får se hur det blir med dom planerna - annars kan jag ju kanske använda bananerna till nått annat... typ ... banankaka! ;) eller hur Annica :)

nja nu måste jag ta tag i dagen o se vad den har att bjuda på ( förmodligen inte ett jävla dugg, tur man fortfarande har kreditkort! ) ha det gott kära med människor och mottrafikanter ses under bordet på blå månen om några timmar!

tjinngelingeling blåggen liksåm *tugg tugg*

Avslutar med en fin bild på mig!




Ibland blir man förbannad!

och avreagerar sig :)

Jag mår fint nu och har träffat en ny jättego tjejkompis tack vare huvudpersonen i det dramat hehehe

Storyn kanske jag tar en annan gång men här är i alla fall en text som jag ( och jag tror att Annica min nya polare vill va me..) dedikerar av hela mitt/vårt hjärta till R.

Can u Stop knocking at my door
I dont want to talk to u no more
U blew it u really fucking blew it this time
I will ruin you and dont leave u a dime

Everything thats yours will be mine
I dont care about u as long as i am fine
Now im gonna waste your money and have a ball
And watch u suffer from a very high fall

About your car- your god damn car
Ha you aint gonna drive that one to far
I decorated it with real flames today
It burned fast and took all my memories away!

Well bye and see ya never again
Hope u fucking choke on your pain
im out the door now, fed up with ure abuse
gonna have a ball and fuck yeah it´s ure money i´ll use!!

Tjingeling "bloggeeeen" ;) *putar med läpparna*


Gonatt

Fan min blogg är så jävla ful ju! Tycker detta suger som faan ska jag som e såååå fiiin ha en sånn ful blogg??? Hur får man bloggen så där snygg o full av bilder o smink och pussmunnar o botox o nya strumpbyxor o bild på min platta mage och nya tatoooo o allt annat viktigt här i livet?

Ska jag få lov o ha en ful blogg där det enda jag kan skriva om är att jag ligger här i soffan snart redo för sängen med datorn i knät och försöööker se över magen som är lite ...eller ehh... ja ganska mycket i vägen för att jag bekvämt och utan problem ska kunna träffa rätt tangenter när jag skriver.. Och va fan ska jag skriva om förutom att jag nyss borstat tänderna, satt i bettskenan, svalt dagens medicindos och smort in ansiktet med dubbel dos antirynkcreme....

Det är så jävla orättvist... jag vill ju åxå ha snygga bilder på min sida typ nagelack eller nått.. fan fan fan...

idag e det onsdag...ska kolla om jag hittar nån snygg bild, vänta lite ok!?



Så! Lämnar er med denna fina bilden på mig... Gonatt...



Ja e int bitter.....

 



Annika Nehrer för att du ska till gran canaria en vecka – jag e int bitter för att du dessutom pröjsar 500 spänn för den veckan… nääää …för 500 spänn skulle du kunna köpa 42 gulaschsoppor vilket innebär att du skulle ha gratis lunch i 42 dagar!! 

En dagens lunch på tex Vivaldi  kostar 75 spänn och då har vi inte räknat in drycken, så kontentan av denna ekvation är att du nu istället kommer få köpa 42 luncher när du kommer hem från gran canaria, 42 luncher x ca 75 spänn = det är 3150 kr + ca 420 kr för drycken det är 3570 spänn som du kunde ha sparat!!!!  Om du inte hade varit så korkad att ta den femhundringen och lagt på en totalt meningslös resa till gran canaria!! Jag har varit där och det enda som finns är en massa sand, nakna tyskar, maspalomasöknen och sjukt feta och äckliga kackelackor!

Tro mig för jag åt nämligen en halv kackelacka när jag var där!

Kan ju kanske inte påstå att jag kände smaken eftersom jag upptäckte liket av en halv kackelacka inbäddad i resterna av den halva baguette jag slukade på fyllan efter någon grisfest jag hade äran av att vinna ölhävningen på…. ( fråga inte brorsan om miss gran canaria tävlingen…detta är preskriberat nu!!! )

 

Hur som helst ta med dig detta nu och kom ihåg vad jag sagt! Du kommer ångra dig!

usch!


gav ett tips till en vän....

...som hade sömnsvårigheter...

bag in box funkar skrev jag och fick genast kritik av en som skrev följande:

"Bag in the box sabbar i alla fall min sömn fullständigt. Motion, bra kost o stressa mindre lär va bra."

hmmmmm... ja han hade ju inte fattat vad jag menade alltså var jag tvungen att förtydliga:


mmm det beror ju på vad du gör me bag in boxen... om du dricker den förstår jag att du inte kan sova... själv fattar jag tag med ena handen om den fulla kartongen, ställer mig bredbent och svingar sen kartongen nedifrån och upp i en sjuhelskottas fart o drämmer den rätt i pannan - SCMACK! sen somnar jag som en stock... vaknar dock med lite huvudvärk sen...har hört fler som kan få det efter baginbox men oftast då den innehåller rött vin...har därför börjat med vitt vin nu.

åhhhhhhh blir sååå trött fattar inte folk nånting tyyyyp!!!

testing festing låter coolare än testing testing... ( hur testar man en festing??..)




Ja vad säger man? Hur börjar man skriva en blogg? Och varför skriver man en blogg?

Hur som helst ovan ser ni en fin bild på mig.

Dagen idag började med att jag hämtade en data kille som hjälpte mig fixa internet på sonens dator som nu börjar närma sig ca 150 år... det lyckades tack o lov så slapp man tjatet om att han "bara ska låna MIN dator en liten stund och lovar att inte ladda ner nått och det går skiiitsnabbt och jag städar rummet sen och efter det tar jag en dusch på fredag nästa vecka...kanske"

Vad har hänt mer ehhh jo jag blev hungrig, och fattig som en kyrkråtta är man i vanlig ordning så jag plockade fram det som fanns, dvs korv som gick ur tiden för tre dagar sen, avokado som så vitt var ätlig och korvbröd som faktiskt klarar sig tills i morgon! Detta blir digg tänkte jag - sliten efter att ha storstädat köket, Äntligen!

Har varit rädd att damerna från "rent hus" skulle dyka upp när som helst med sina bommulspinnar och bakterieprover ända sen jag låg däckad i lunginflammation för några veckor sen. Men nu blev det gjort och jag ska käka korv, fram me ketchupen här ska syndas! Ketchupen såg lite lurig ut, det ca en fjärdedel kvar i flaskan men ändå såg det fullproppad ut.... nästan lite rund va flaskan...hmmmm skumt! Jag greppar den och ska skaka ur innehållet varvid jag får hela skiten sprutat rätt över hela mig, diskbänken, köksluckor samt golv och tak... Det enda stället där ketchupen inte landade var korven!

Jag misstänker starkt att det är nått fel på den ketchupen då den smakade ättika men som sagt skit i det. Jag åt! Köket är åter städat även fläckarna i taket.

Nu funderar jag på om jag eventuellt ska plocka upp en död spindel som ligger och äcklar sig brevid min säng, det är sånt jag skulle behöva en karl till. Jag väntar en vecka kanske jag hittat nån som kan ta upp den.

Ok nu testar jag att lägga ut detta och kontaktar sen genast min parter in crime micke o ser om han kan läsa och om han kan det så betyder det att jag asså JAG! Fixat detta helt själv! ( nu ska jag inte hoppas för mycket på micke då jag starkt misstänker att han inte ens kan läsa utan i själva verket hittar på grejjer själv så man ska tro att han kan läsa... men det säger vi inget till honom om tycker jag!! )

ok tjingeling bloggen *tugg tugg* i morrn tänkte ja skriva om läppstift o snygga kleeeder äum typ *tugg tugg* 
 *vinkar tjejigt och putar med munnen* chauuuuuuu! *blink blink*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0